About

Als kind kon ik niet zonder; ik speelde blokfluit, zong slaapliedjes voor m’n knuffels en luisterde het liefst overal waar ik kwam naar muziek. Het eerste wat er dan ook moest gebeuren als we vroeger op vakantie gingen, en nog geen 2 meter hadden afgelegd, was dat geliefde cassette bandje in de autoradio. En achterin die auto vermaakte ik me dan het beste met schrijven.

M’n puberversie verruilde het gezang en de fluit voor concert bezoeken en een koptelefoon. En zo zijn er jaren voorbij gegaan dat ik voornamelijk alleen passief van muziek heb genoten…

Tot het moment dat ik in een opwelling een gitaar oppakte die het schrijvende & zingende kind in mij weer aanwakkerde. Er ontstonden voorzichtig aan weer liedjes die samen met mij in 2015 voor het eerst het podium opzochten dankzij het Top-Tsg project van Atak waar ik geselecteerd voor werd. Inmiddels ben ik behoorlijk wat podia op en af gestapt en weet & voel ik dat ik in het vervolg niets liever meer doe dan schrijven en muziek maken.

M’n liedjes zijn meertalig en gaan over wat ik mee maak en me raakt. Ik probeer jou als luisteraar mee terug te nemen naar de uiteenlopende emoties die daarbij kwamen kijken. Via muziek breng ik mijn binnenwereld naar buiten.


Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste video’s abonneer je dan op m’n You Tube kanaal:

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en optredens like en/of volg dan m’n Facebook pagina